De tafel

Xje rechtsonder

 

 

 

 

Aan ‘De tafel van Jeanne’ worden de mooiste plannen geboren. Voor elk wat wils. Groot(s) van aanpak of juist klein. Ondertussen is het eten op de tafel altijd origineel en van prima kwaliteit en is de aankleding meer dan perfect.

U krijgt altijd een bijzonder smaakvol advies, een waardevolle training of een fantastisch verzorgd feest of evenement. ‘De tafel van Jeanne’ nodigt u van harte uit om aan te schuiven.

Organisatie
Klantvriendelijkheidtrainingen, serveertechnieken, tafeldekken en benadering van gasten. ‘De tafel van Jeanne’ leert de mensen in uw bedrijf stapsgewijs omgaan met veranderingen en met een nieuwe, meer professionele cultuur van uw bedrijf of instelling.

Aankleding
Het aankleden en herinrichten van een ruimte in uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden van ‘De tafel van Jeanne’. In combinatie met een catering verzorg ik de totale aankleding en tafelschikking.
Voor particulieren levert ‘De tafel van Jeanne’ ook deze mogelijkheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft, uitvaart of groot familiefeest.

 Advies

  • ‘De tafel van Jeanne’ ontwikkelt serviceconcepten voor bedrijven.
  • Geeft veranderprocessen in dienstverlenende instanties vorm.
  • Biedt totaalconcepten waarbij de ontwikkeling en vormgeving van huisstijl, service en klantgerichtheid op elkaar afgestemd zijn.
  • Maakt de huis- en gedragsregels of de ongeschreven regels over wat ‘hoort’ in een bedrijf zichtbaar en hanteerbaar.
  • ‘De tafel van Jeanne’ gaat hierbij uit van het probleem, bouwt adviezen stapsgewijs op en werkt mee aan de implementatie ervan.
  • Maatwerk is het visitekaartje.